Runestenen orienterer i uge 3

Runestenen orienterer i uge 3 – 2019

Bemærk åbningstider i LET-KØB for weekender i 2019 – herunder

Søndag d. 20. januar Grønbjerg Friskole kl. 10 
Så tar´vi MTB-cyklerne frem igen


Søndag d. 20. januar Nr. Omme Kirke 
Ingen Gudstjeneste 


Søren Skinhøj gør et frivilligt stykke arbejde med at holde græsset på skråningen ved parkeringspladsen langs Annebergvej og omkring Let-Køb. Søren Skinhøj siger til Runestenen, at han er mindre glad for, at hundelufterne ikke tager deres efterladenskaber med sig. Det er ikke så behagelig at slå græs med hunde høm-hømmer i!
 


OG VI CYKLER IGEN DEN 20. JANUAR SOM HERUNDER
Vi cykler MTB igen fra søndag 13/1.
Mødetid på Friskolen er kl. 10 og vi cykler ca. 20 KM
Mvh.
Leif Vestergaard og Niels Jørgen Sønderby.
 En epoke i Grønbjergs historie slutter den 1. januar 2020.
Grønbjerg Forsamlingshus ophører som forsamlingshus.
 
Med udgangen af 2019 ophører aftalen som ejeren af Grønbjerg Forsamlingshus, Jens Kristian Christensen, har med Spjald Madbutik om at udleje Forsamlingshuset til fester og andet.
Der er simpelt hen for få udlejninger, siger Jens Kristian Christensen, og for få arrangementer til at Forsamlingshuset kan hvile i sig selv.
Det er dog mit håb, fortsætter Jens Christian, at Forsamlingshuset kan anvendes til andre formål og udlejes til én der vil drive det som en kombi-forretning med mad ud af huset og evt. afholdelse af egne arrangementer/fester.
Lykkes det os ikke at leje ud til det formål, er flere muligheder åbne.
Udlejning som netbutik med lager og pakkerum, kontor for mindre opstartsfirmaer. Fælleskontor for opstarts firmaer. Ja næsten alt kan tænkes, slutter Jens Kristian Christensen.
 
Forsamlingshuset blev bygget i 1907 og har ført en delvis omflakkende tilværelse.
Grønbjerg Forsamlingshus har været selvejende med en bestyrelse, og Grønbjerg Sogneforeningen har varetaget udlejning og vedligehold. Tyskerne beslaglagde forsamlingshuset i en periode i 1944 under den tyske besættelse. Endelig blev Grønbjerg Forsamlingshus solgt til Jens Kristian Christensen i 2008 efter at Grønbjerg Sogneforening havde kæmpet med økonomien i flere år.
Grønbjerg Forsamlingshus har været rammen om mange familie- høst- juletræs- og fastelavnsfester i Grønbjerg, ligesom der har været, midnatsballer i slutningen af 60-erne og begyndelsen af 70-erne, gymnastikopvisninger, danseskole, andespil, folkedans, rejsebiograf og meget, meget mere.

Interesserede kan rette henvendelse til Jens Kristian Christensen på mobil: 23 26 58 90


Ørnhøj Kraft-Varmeværk meddeler:

 Fra LET-KØB meddeles følgende:
Weekend åbningstider fra januar 2019
vil være fra 7.30 – 13 både lørdag og søndag.


 
Fredagsbrev fra Grønbjerg Friskole:

Se fredagsbrevet her


Kirkebladet med kirketider på sidste side

 

Med venlig hilsen

Runestenen

www.runestenen.dk

 

25 47 05 89 

 

Bankkonto: 7650-2686793

Mobilpay til:  25 47 05 89

 

Runestenens sponsorer og supportere:

Grønbjerg Billardklub – Grønbjerg Friskole – Grønbjerg aktiv – Grønbjerg Jagtforeningen – Grønbjerg Lokalhistorisk Arkiv – Grønbjerg Sogneforening – Grønbjerg Vandværk – Kultur og Samvær – Margrethes Døtre – Nr. Omme Menighedsråd – Grønbjerghjemmets Venner – Grønbjerg Friskoles Støtteforening og mange private donationer 

 

Abildaa Smede & Maskinforretning – Anneberg & Søn I/S, Grønbjerg –  Biosteel, Grønbjerg – Brejning-el., Spjald – Entrepenør Ejnar Vendelbo –  Hans Østergaard, Spjald – FDZ zoneterapeut, Klinikforsundhed.dk, Grønbjerg – Grønbjerg Auto – Grønbjerg Tømrer og Snedker ApS v. Jørgen Bank og  Hakon Pøhl, Grønbjerg – Hee Offset – Henning Sørensen EL – Højmoses Planteskole, Grønbjerg – IDE Husene, Grønbjerg – Klink Økologi, Grønbjerg-  Komfort-Huse, Grønbjerg, Klip Inn, Ørnhøj, LET-KØB, GrønbjergLæge Henrik Thomsen, Grønbjerg – Murermester Jens Kirk, Grønbjerg – Ringkjøbing Landbobank – Vildbjerg Auto, Grønbjerg  Ørnhøj ELØrnhøj Fodklinik – Ørnhøj-Grønbjerg  Kraft-Varmeværk