Runestenen orienterer i uge 16

Runestenen orienterer i uge 16 – 2019

Torsdag d. 18. april Nr. Omme Kirke
Gudstjeneste kl. 10.30 

Fredag d. 19. april Nr. Omme Kirke
Ingen Gudstjenesten

Søndag d. 21. april Nr. Omme Kirke kl. 9 
Gudstjeneste med kor

Mandag d. 22. april Nr. Omme Kirke
Ingen Gudstjenesten

 


På vegne af Kræftens Bekæmpelse: Stor tak til bidragydere og indsamlere ved Landsindsamlingen. 

Her i Grønbjerg kom der 5.204 kr. ind, lidt mindre end sidste år, men det opvejes af betydelig flere indbetalinger på mobile Pay. Total kom der i gl. Videbæk Kommune 97.912 kr. ind, mod 90.188 kr. i 2018. Det er et rigtigt flot resultat, som bidrager til forskning og patientstøtte m.v.
Med venlig hilsen Hanne og Gravers KjærgaardGrønbjerg forsamlingshus "genopstår".
 

Madstedet Spjald ved Henrik Pedersen og ejerne af Grønbjerg Forsamlingshus: Magnus Risom Christensen & Jens Kristian Christensen er blevet enige om at Madstedet Spjald lejer/forpagter forsamlingshuset i Grønbjerg fremover.
Madstedet Spjald er godt tilfreds med aftalen med ejerne af Grønbjerg Forsamlingshus og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.
Madstedet Spjald har haft aftale med ejerne i mange år og ser frem til at have det i mange år ud i fremtiden, da der er indgået en mangeårig aftale.
Der vil ske nogle ændringer i Grønbjerg Forsamlingshus.
Det vil blive billigere at leje, hvis man selv vil stå for det hele, man kan også få Madstedet Spjald til at klare det meste eller det hele til festen.
Der kan følges med på forsamlingshusets Facebook side.
Med selve huset sker der også forbedringer idet huset forsynes med to varmepumper. Den type hvor der sidder en enhed udenfor og et lille aggregat indenfor der sender varmen rundt i lokalet. Den ene anbringes på væggen i det lille lokale bagerst i salen og den anden ude i forgangen, så det kan være bekvemt at opholde sig der til en evt. velkomstdrink, eller hvis der holdes et møde med få deltagere.
 
Al henvendelse fremover omkring leje af lokaler og bestilling af festarrangementer sker ved henvendelse til Madstedet Spjald Hovedgaden 75, ved Henrik Pedersen.
Henriks telefonnr. er 97 38 20 55 – 24 79 20 55
 
Aftalen er trådt i kraft med virkning fra 1. april 2019

Henrik 

Henrik Pedersen til venstre og Jens Kristian til højre – Magnus Risom Christensen kunne ikke deltage ved fotograferingen (foto -mb)Fra Grønbjerghjemmet meddeles:
På Grønbjerghjemmet holder vi torsdag den 25. april Sansefestival i tidsrummet kl. 10.00 til 16.00.
Det er en dag i sansernes tegn, hvor der vil være forskellige boder/værksteder rundt på vores udearealer omkring hjemmet.
Hvis der skulle være nogle interesserede i lokalsamfundet, så er de meget velkomne til at kigge ind denne dag. Ja, vi opfordrer faktisk folk til det, så de kan se og opleve, hvad Grønbjerghjemmet er for noget 
 
Julie Victoria Skovgaard, frivilligekoordinator og pædagog
Center Vest, Grønbjerghjemmet, Algade 63, Grønbjerg, 6971

 Fra Post Nord meddeles det:
At postkassen ved den tidligere brugs og købmand fortsat vil blive tømt dagligt, så længe der stadig bliver lagt post i postkassen.

 

Med venlig hilsen

Runestenen

www.runestenen.dk

 

25 47 05 89 

 

Bankkonto: 7650-2686793

Mobilpay til:  25 47 05 89

 

Runestenens sponsorer og supportere:

Grønbjerg Billardklub – Grønbjerg Friskole – Grønbjerg aktiv – Grønbjerg Jagtforeningen – Grønbjerg Lokalhistorisk Arkiv – Grønbjerg Sogneforening – Grønbjerg Vandværk – Kultur og Samvær – Margrethes Døtre – Nr. Omme Menighedsråd – Grønbjerghjemmets Venner – Grønbjerg Friskoles Støtteforening og mange private donationer 

 

Abildaa Smede & Maskinforretning – Anneberg & Søn I/S, Grønbjerg –  Biosteel, Grønbjerg – Brejning-el., Spjald – Entrepenør Ejnar Vendelbo –  Hans Østergaard, Spjald – FDZ zoneterapeut, Klinikforsundhed.dk, Grønbjerg – Grønbjerg Auto – Grønbjerg Tømrer og Snedker ApS v. Jørgen Bank og  Hakon Pøhl, Grønbjerg – Hee Offset – Henning Sørensen EL – Højmoses Planteskole, Grønbjerg – IDE Husene, Grønbjerg – Klink Økologi, Grønbjerg-  Komfort-Huse, Grønbjerg, Klip Inn, Ørnhøj, LET-KØB, GrønbjergLæge Henrik Thomsen, Grønbjerg – Murermester Jens Kirk, Grønbjerg – Ringkjøbing Landbobank – Vildbjerg Auto, Grønbjerg  Ørnhøj ELØrnhøj Fodklinik – Ørnhøj-Grønbjerg  Kraft-Varmeværk