Runestenen meddeler på vegne af initiativgruppe – Ny købmand i Grønbjerg

Grønbjerg får igen indkøbsmulighed
Via det nystiftede selskab Grønbjerg Inovækst ApS, er det indgået en aftale med kurator for konkursboet efter Grønbjerg Brugsforening om køb af ejendommen Annebergvej 5.
Ejerskabet af Grønbjerg Inovækst ApS udbydes til alle borgere ved et borgermøde
den 28. august kl. 19.00
på Grønbjerg Friskole
og planen er, at ejerskabet skal deles ud på så mange personer som muligt.
Grønbjerg Inovækst ApS har samtidig indgået aftale med købmand Kim Mikkelsen, Holstebro om leje af bygningerne således at der snart igen kan handles dagligvarer i de tidligere Brugs lokaler. Gruppen af personer, der har arbejdet med denne løsning har fået et godt indtryk af Kim og hans souschef René og håber at borgerne i Grønbjerg vil bakke massivt op om denne unikke mulighed for at bevare Grønbjerg som en landsby med et bredt servicetilbud til såvel unge som ældre familier, idet byen også rummer en friskole med ca. 120 elever og et rigt foreningsliv.
 
Gruppen består af Mogens Ballegaard, Else Pedersen, Heidi Mouridsen, Dan Jensen, Henrik Mortensen og Sten Schmidt.
 
Henvendelse vedrørende denne meddelelse kan ske til: Sten Schmidt, tlf. 23 68 58 43/97 38 48 48.
 
Kim Mikkelsen udtaler:
Det er med stor stolthed, at vi nu kan meddele, at vi lykkes med at få en aftale i stand med arbejdsgruppen omkring projekt ”ny købmand Grønbjerg.”
Kort om os, vi driver i dag følgende butikker Spar Døesvej Holstebro, Min Købmand Hjerm og Let-Køb Nr. Felding.
Vi ses til borgermødet mandag den 28. august.
 For yderlige kommentar, kontakt René Holbøll 23 72 82 97
 Kim Mikkelsen og René Holbøll, Spar Døesvej Holstebro

 

 

Med venlig hilsen

Runestenen

www.runestenen.dk

 

25 47 05 89 

 

Bankkonto: 7650-2686793

Mobilpay til:  25 47 05 89

 

Runestenens sponsorer og supportere:

Grønbjerg Billardklub – Grønbjerg Friskole – Grønbjerg aktiv – Grønbjerg Jagtforeningen – Grønbjerg Lokalhistorisk Arkiv – Grønbjerg Sogneforening – Grønbjerg Vandværk – Kultur og Samvær – Margrethes Døtre – Nr. Omme Menighedsråd – Grønbjerghjemmets Venner – Grønbjerg Friskoles Støtteforening og mange private donationer 

 

Anneberg & Søn I/S, Grønbjerg – Baksgård, GrønbjergBiosteel, Grønbjerg – Brejning-el., Spjald – DeLaval v/Hans Østergaard, Spjald – FDZ zoneterapeut, Klinikforsundhed.dk, Grønbjerg – Grønbjerg Auto – Grønbjerg IT – Hee Offset – Højmoses Planteskole, Grønbjerg – IDE Husene, Grønbjerg – Klip A 25, Abildå – Klip Inn, Ørnhøj – Komfort-Huse, Grønbjerg  – Læge Henrik Thomsen, Grønbjerg – Murermester Jens Kirk, Grønbjerg – Ringkjøbing Landbobank – Torsted Auto – Grønbjerg Tømrer og Snedker ApS v. Jørgen Bank og  Hakon Pøhl, Grønbjerg – Vildbjerg Auto, Grønbjerg  Ørnhøj EL – Klink Økologi, Grønbjerg – Ørnhøj FodklinikØrnhøj-Grønbjerg  Kraft-Varmeværk – Henning Sørensen EL