Runestenen meddeler fra LoklaBrugsen i Grønbjerg

På vegne af LokalBrugsen i Grønbjerg meddeles:
 
Sikke et år i vores LokalBrugs!
Vi har prøvet det hele igennem det sidste år. Faldende omsætning og et regnskab der pegede mod lukning som eneste løsning. Så kom Generalforsamlingen og måneden efter mødet i Grønbjerg-2000 regi, som viste en stor velvilje til at hjælpe Brugsen, så vi kunne komme på rette køl igen.
Siden har vi ikke set os tilbage!
Fra at være langt efter omsætningen i 2015, så indhentede vi det tabte og spurtede forbi.
Vi har ligget i ombygningsrod først på året, men nu har vi fået to ”nye” kølere, et ”nyt” vindfang og et bibliotek!
Brugsen har været på en utrolig spændende rejse det sidste år og ikke mindst takket være et dygtigt personale og de rigtig mange frivillige hænder, ser fremtiden for vores LokalBrugs, mere lys ud end den har gjort længe.
De første 4 måneder i 2017 bliver utrolig spændende!
Fra januar til maj 2016 var Brugsen meget udfordret på omsætningen. Det ønsker vi ikke i 2017. Derfor er det vores store håb at den opbakning og medvind vi har haft de sidste mange måneder må forsætte også ind i det nye år.
Fra Brugsen side vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at alle skal få en god oplevelse, hver gang de handler i vores LokalBrugs.
2017 er også året, hvor Brugsen i Grønbjerg kan fejre sit 100 års jubilæum. Skal vi ikke alle være med til at gøre det til et fantastisk år for ikke bare Brugsen, men for hele byen?
I Brugsen starter vi allerede 2. januar med at fejre jubilæet og det vil vi gøre hele året igennem med nogle fantastiske jubilæumstilbud. Mon ikke også der kommer en større markering af jubilæet når vi i november kommer frem til selve datoen?
Hermed vil uddeler og bestyrelsen gerne ønske alle i Grønbjerg og omegn et godt og lykkebringende nytår.

 

 

Med venlig hilsen

Runestenen

www.runestenen.dk

 

25 47 05 89 

 

Bankkonto: 7650-2686793

Swipp til:      71 75 74 89

Mobilpay til:  25 47 05 89

 

Runestenens sponsorer og supportere:

Grønbjerg Billardklub – Grønbjerg Friskole – Grønbjerg aktiv – Grønbjerg Jagtforeningen – Grønbjerg Lokalhistorisk Arkiv – Grønbjerg Sogneforening – Grønbjerg Vandværk – Kultur og Samvær – Margrethes Døtre – Nr. Omme Menighedsråd – Grønbjerghjemmets Venner – Grønbjerg Friskoles Støtteforening og mange private donationer 

 Anneberg & Søn I/S, Grønbjerg – Biosteel, Grønbjerg – Brejning-el., Spjald – DeLaval v/Hans Østergaard, Spjald – Den Gamle SmedieGrønbjerg – FDZ zoneterapeut, Klinikforsundhed.dk, Grønbjerg – Grønbjerg Auto – Grønbjerg IT – Grønbjerg VVS – Hee Offset – Højmoses Planteskole, Grønbjerg – IDE Husene, Grønbjerg – Klip A 25, Abildå – Klip Inn, Ørnhøj – Komfort-Huse, Grønbjerg  – LokalBrugsen, Grønbjerg – Læge Henrik Thomsen, Grønbjerg – Murermester Jens Kirk, Grønbjerg – Ringkjøbing Landbobank – Torsted Auto – Tømrermester Hakon Pøhl, Grønbjerg – Vestjyllands Forsikring, Videbæk – Vildbjerg Auto, Grønbjerg  Ørnhøj EL